Friesland Homes: voordelig uniek vakantieverblijf huren, rechtstreeks van de eigenaar

De provincie Fryslân telt talrijke bijzondere vakantieonderkomens en kleine vakantieparken. Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, heeft ze op de kaart gezet.

Via deze nieuwe site kunt u een vakantiehuis, groepsaccommodatie, hotelschip, ingerichte tent, houseboat, chalet, pipowagen enz. rechtstreeks bij de eigenaar boeken. Dat betekent informatie uit eerste hand en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Tussen u en de eigenaar zweeft geen duur provisiesysteem.

Snel gevonden
U kunt heel snel het verblijf van uw dromen vinden — en vervolgens boeken — door uw voorkeuren aan te vinken, bijvoorbeeld op basis van de prijs, ligging in het bos of aan een meer.

Klein maar fijn
Friesland Homes is puur gericht op de bevordering van het rechtstreeks voordelig boeken van een typisch Fries vakantieverblijf. Kostenverhogende tussenstations en grote organisaties worden uitgesloten van deelname, omdat deze site juist kleine aanbieders, eigenaren van unieke accommodaties, onder de aandacht wil brengen.

Vragen, wensen?
Het team van Friesland Holland wenst u alvast een prettige vakantie in de provincie Fryslân.
Heeft u nog vragen of wensen over vakantiehuizen? Mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oant sjen yn Fryslân!
Tot ziens in Friesland!